• Головна
  • Про компанію
  • Продукція
  • Технічне обслуговування
  • Оренда обладнання
  • Реалізовані проекти
  • Відео
  • Клієнти та рекомендації
  • Новини
  • Оплата і доставка
  • Контакти

ТОВ "Далгакиран компресор Україна"
EN
  • UA
  • RU

0800-30-13-77

КОНТАКТИ

  • Про компанію
    • Новини
    • Наші можливості
    • Наші Партнери
    • Якість обслуговування
    • Клієнти та рекомендації
    • Вакансії
    • Статті
    • Оплата і доставка
    • Контакти
  • Продукція
    • Компресорне обладнання
    • Генераторне обладнання
    • Системи охолодження
    • Підготовка стисненого повітря
    • Генератори азоту та кисню
    • Промислові насоси
    • Перетворювачі частоти
  • Оренда обладнання
    • Оренда дизельних генераторів
    • Оренда підйомників
    • Оренда освітлювальних веж
    • Оренда компресорів
    • Оренда мотопомп
  • Сервіс та підтримка
    • Ремонт компресорів
    • Ремонт дизельних генераторів
    • Ремонт холодильного обладнання
    • Програма 10-річної гарантії на гвинтові компресори
  • Реалізовані проекти
    • Компресорне обладнання
    • Дизельні електростанції
    • Системи охолодженння
    • Установки повітрозділення
    • Промислові насоси
    • Частотні перетворювачі
  • Відео
    • о реалізованих проектах
    • о продукції
Знайдіть необхідну інформацію
Проекти / Проекти компресорного обладнання / Дружківська харчосмакова фабрика

Дружківська харчосмакова фабрика

В кінці 2011 року в магазинах на прилавках магазинів з’явилася новинка – насіння “Вперед, “Шахтар!” За кілька місяців цей продукт встиг полюбитися багатьом шанувальникам “гірників” і продовжує набирати до своїх лав все нових шанувальників.

Застосування обладнання компаніії “Далгакиран” на Дружківській харчосмаковій фабриці

Смак помаранчево-чорних

Секрет популярності нового продукту складається з двох складових: якісної сировини і “правильного” обладнання Дружківської фабрики, де це насіння і виробляється.

У листопаді 2011 року в магазинах на прилавках магазинів з’явилася новинка – насіння “Вперед,”Шахтар!”. Щоб дізнатися секрет його популярності, ми вирушили прямо на Дружківську фабрику, де, власне, це насіння і виробляється.

– Основний сорт соняшнику, який ми застосовуємо для виробництва насіння “Вперед, “Шахтар!” – ласунка, ідеальний для такого виду продукції, – розповідає начальник цеху обсмажування та фасування Володимир Середа. – Зростає він у Херсонській, Миколаївській, Запорізькій та Донецькій областях.

Процес відбору починається з калібрування – відділення великого насіння, причому сортування відбувається по товщині зерна. Зазвичай калібрують на ситах 3,8 мм, але для сорту “Вперед, “Шахтар!” відбирається виключно насіння крупніше 4 мм в товщину. Потім на фабрику приїжджає спеціальний лаборант, який перевіряє зразки отриманої партії на відповідність встановленим нормам. Так, наприклад, згідно зі стандартами їх вологість не повинна перевищувати 8-9%, а також насіння ні в якому разі не повинно бути, вже вибачте за прямоту, погризаним комахами – такі партії без роздумів відправляються назад. І тільки коли встановлено, що всі стандарти дотримані, партія відправляється в цех для подальшої обробки.

Смажиться насіння в спеціальних печах при температурі 250-280 градусів протягом 5-7 хвилин. Продуктивність кожної з них становить від 70 до 200 кг на годину. Зрозуміло, що упаковувати гаряче насіння ні в якому разі не можна.

Саме тому воно спершу відправляється на охолодження, потім на шліфування, в спеціальній центрифузі очищається від пилу і сміття і тільки тоді готове відправитися в знайомий оранжево-чорний пакет.

Стандартна пачка “Вперед, “Шахтар!” важить близько 80 грамів, а допустима похибка під час зважування становить не більше 0,4-0,5 г – погодьтеся, точність вражає! Автоматичний пакувальник здатний виготовити 70-90 пачок на хвилину – цілком достатньо для того, щоб під зав’язку заповнити відповідну вітрину звичайного магазину.

Здавалося б, одним з головних ворогів виробництва могли стати гризуни, але на фабриці з ними вміло борються: тут встановлені спеціальні пастки і ультразвукові випромінювачі, які відлякують шкідників так, що ті і близько не підходять до місця, де зберігається насіння та інші ласощі.

І ще трохи статистики. Зараз на Дружківській харчосмаковій фабриці за один тиждень виготовляється близько 2-3 тонн насіння “Вперед, “Шахтар!”. Але місцеві фахівці впевнені: з квітня-травня цього року вони вийдуть вже на показник в 5-10 тонн. Якщо врахувати, що з одного гектара посівів соняшнику можна виготовити 1,5-1,7 тонни насіння, то нескладно підрахувати: під час сезону пікового попиту потрібно буде близько 6 га соняшнику найвищої якості, щоб забезпечити тижневу потребу шанувальників “Шахтаря”!

Втім, це не межа. За словами директора з продажу Дружківської харчосмакової В’ячеслава Болтенко, вже зараз насіння в оранжево-чорних кольорах – один з найбільш продаваних п

Чи була корисна для Вас інформація?

Клікни зірочку для оцінки!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість голосів: 0

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю публікацію.

ТОВ "Далгакиран компресор Україна"

Вся Ваша енергія з одних рук!

Про компанію
  • Реалізовані проекти
  • Клієнти та рекомендації
  • Партнерська програма
  • Новини
  • Вакансії
  • Оплата і доставка
Продукція
  • Компресорне обладнання
  • Генераторне обладнання
  • Системи охолодження
  • Промислові насоси
  • Оренда обладнання
Контакти

м. Київ, Проспект Перемоги, 67,
корпус “G”, оф. 309-310.
Бізнес центр “Нивки Сити”

СПАМ-ловушка: dmirga@dalgakiran.com.ua

0-800-30-13-77

info@dalgakiran.ua

  • facebook-alt
  • instagram
  • linkedin
  • youtube

2021 © Dalgakiran. All rights reserved

×