3 роки витримки для Новосвітського шампанського
Національне надбання – шампанське «Новий Світ», увійшло в світову еліту ще в XIX столітті, отримавши Гран-прі Всесвітньої виставки в Парижі в 1900 році. З тих пір шампанське «Новий Світ” не переводилося на столах російських дворян і царської сім’ї. Технологію пляшкового методу виробництва привіз до Криму в 1878 засновник виноробного підприємства князь Л.С. Голіцин. Небагато виноробних підприємств продовжує шанувати традиції і виробляти шампанське за класичною французькою технологією. «Новий Світ» – одне з них. Класичний метод використовується у виробництві і по сей день, що дозволяє отримувати вина дуже високої якості. І сьогодні справжні поціновувачі можуть дозволити собі розкіш залучення до високого напою – справжнього шампанського.
В даний час випускається 17 марок шампанських та ігристих вин. Нинішня потужність підприємства – 1 млн пляшок шампанських і 600 тис. пляшок ігристих вин в рік. Навіть просто перекласти такий обсяг пляшок важко. Що ж говорити про переміщення стійок з вином, яке після розливу в пляшки відправляється на витримку в підвали підприємства. Саме цю важку операцію і довірили техніці компанії «Далгакіран». Сьогодні перші партії пляшок, які доставив на визрівання компресор, остаточно запечатані. На ці пляшки вже наклеєні етикетки і вони готові вступити в продаж. Тепер винороби впевнені: гвинтовий компресор TIDY 20 справляється зі своїм завданням проміжного транспортування бездоганно. Протягом усіх трьох років роботи нарікань на компресор не надходило. Адже вино вже пройшло експертну оцінку і отримало міжнародне визнання.
Залишити відповідь